Start eenvoudig en online een incassotraject in eigen beheer

Met Online Incasso start jij een incassotraject zonder tussenkomst van incassobureaus. Je draait zelf aan de knoppen, wij zorgen ervoor dat jouw rekeningen betaald worden. Snel, eenvoudig en volledig geautomatiseerd.

Start een zaak

Niet-betalende klanten

Niets vervelender dan een klant die niet betaalt. Wij begrijpen dat het inschakelen van een incassobureau een flinke stap is. Daarmee zet je de relatie met je klant op het spel en bovendien zijn de kosten van een incassobureau niet mals als je het traject tussentijds afbreekt of een klant weigert de incasso- en rentekosten te betalen.

Online incassozaak voor slechts €19,95

Via Online Incasso start je voor slecht €19,95 eenvoudig en online een incassozaak. Online Incasso wijst jouw klant meermaals en op verschillende manieren op de openstaande facturen. De manier waarop? Dat bepaal jij. Van digitale of telefonische herinneringen tot het bezorgen van een brief; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Online dashboard

Via het online dashboard van Online Incasso kun je nauwgezet de status van jouw incassotraject volgen. Het incassotraject tussentijds stoppen of pauzeren? Geen enkel probleem. Het prettige van Online Incasso is bovendien dat je de wettelijke incassokosten (van minimaal €40,- en maximaal €6.775,-) zelf mag houden of kunt kwijtschelden ten behoeve van de relatie met je klant.

Voordelen Online Incasso

Start direct je eerste zaak!

Begin hier