Koppeling met unit4.

Over Unit4.

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4.200 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 600 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiële dienstverlening werken met business software van Unit4.

De koppeling tussen Unit4 Business Suite en Unit4 Multivers en OI B.V. maakt het mogelijk om digitaal te factureren en het debiteurenbeheer te automatiseren. Deze koppeling is gerealiseerd door BPM Software, een gecertificeerde Unit4 partner. Neem contact op met BPM Software voor de mogelijkheden: 085-2020920 (sales support) of neem contact op met uw accountmanager.

Wat u krijgt: *Nieuwe facturen en (deel)betalingen in OI B.V. worden automatisch bijgewerkt *Flexibele workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringsprocedures *Actueel actieoverzicht *Eenvoudig berichten uitwisselen met uw klant *Vastleggen en bewaken van betalingsregelingen *Vastleggen van (bel)notities & afspraken

Zo werkt het.

Start binnen één minuut een zaak. Online Incasso herinnert jouw klant op een nette, maar duidelijke manier aan de openstaande facturen. Effectief, voordelig en volledig geautomatiseerd.

Zelf een incassotraject opstarten?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een slecht betalende klant. Jij houdt de regie; wij zorgen ervoor dat je facturen betaald worden. Snel, gemakkelijk en online.