Start eenvoudig en online een incasso in eigen beheer.

Met Online Incasso start jij een incasso zonder tussenkomst van incassobureaus. Je draait zelf aan de knoppen, wij zorgen ervoor dat jouw rekeningen betaald worden. Snel, eenvoudig en volledig geautomatiseerd.

Wat Online Incasso voor je kan betekenen bij een incasso.

Aanmaning versturen

Een aanmaning verstuur je in de laatste fase van het reguliere debiteurenproces. In deze fase wijst Online Incasso jouw debiteur vriendelijk en op juridisch correcte wijze op de openstaande vordering.

Incasso starten

Start binnen één minuut een incasso. Online Incasso herinnert jouw klant op een nette, maar duidelijke manier aan de openstaande facturen. Effectief, voordelig en volledig geautomatiseerd.

Gerechtelijk incassotraject

Je kunt via Online Incasso automatisch een deurwaarder of advocaat inschakelen. Dit doe je met één klik op de knop, in onze online omgeving. Liever zelf een deurwaarder of advocaat uitkiezen? Dat kan ook!

Zelf een incasso starten?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een slecht betalende klant. Jij houdt de regie; wij zorgen ervoor dat je facturen betaald worden. Snel, gemakkelijk en online.

Incasso met behoud van klantrelatie: zo krijg je je facturen wél betaald.

Als ondernemer ken je het waarschijnlijk wel: klanten die niet op tijd betalen. In eerste instantie wacht je hoopvol af, maar na verloop van tijd stuur je vriendelijke herinneringen via e-mail of app. Uiteindelijk bel je zelfs om een poging te doen de betaling binnen te krijgen. Maar wat als de klant in financiële problemen zit en zich verstopt? Het is lastig om druk uit te oefenen, want boven alles wil je je klant niet verliezen. Tegelijkertijd levert het jou de nodige frustratie en stress op, en kom je mogelijk in de financiële problemen door het niet betalen door je klant(en). Gelukkig hebben wij de oplossing: OnlineIncasso.nl.

Een WIK brief: wat is het, wat kun je ermee en wat houdt het precies in?

Iedere ondernemer heeft er helaas weleens mee te maken dat de facturen laat of zelfs niet betaald worden. Dit is erg frustrerend en zorgt voor de nodige stress. Voordat je overgaat naar het nemen van juridische stappen, is het van belang dat je eerst op een nette en vriendelijke manier jouw klanten verzoekt de betaling alsnog te voldoen. Als je met deze situatie te maken hebt gehad, heb je vast weleens gehoord van een ‘WIK-brief’. Wat is een WIK brief precies, wat kun je ermee en wat houdt deze brief in? Dat lees je in dit artikel.

Wanneer een incassobureau inschakelen? .

Een incassobureau inschakelen is niet iets waar je op zit te wachten als ondernemer. Uiteindelijk wil je dat je gewoon betaald wordt voor de door jou geleverde diensten of producten. Helaas komt het in de praktijk regelmatig voor dat facturen niet betaald worden.Wanneer schakel je een incassobureau in en hoe pak je dit aan? Dat lees je in deze blog.

MKB’ers zitten in financieel zwaar weer.

De coronapandemie heeft flink impact gehad op veel ondernemers, vooral MKB’ers hebben hieronder te lijden. Velen van hen hebben gebruikgemaakt van de coronasteun en het bijzonder uitstel van betaling. De belastingschuld die ze destijds hebben opgebouwd, moet nu terugbetaald worden. Beheer je cashflow en ga achter achterstallige betalingen aan.