Maak gebruik van de boekhoudkoppeling.

Door jouw pakket te koppelen aan het platform van Online Incasso start, beheer en controleer je eenvoudig jouw incassotraject(en). Bovendien bied je de klant de mogelijkheid om via iDeal de openstaande vordering te voldoen en kun jij direct zien of een factuur is voldaan.

Hoe werkt het koppelen van jouw boekhoudpakket met Online Incasso precies?

Om het je gemakkelijk te maken, is het mogelijk om jouw boekhoudpakket te koppelen aan Online Incasso. Met de boekhoudkoppeling kun je snel en gemakkelijk met één druk op de knop een debiteur een aanmaning sturen of een incasso starten. Deze voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Je hoeft niet langer meer handmatig de openstaande factuur te downloaden en toe te voegen aan Online Incasso. Dit scheelt jou vooral veel tijd bij een grotere hoeveelheid onbetaalde facturen. Binnen jouw boekhoudpakket kun je de Online Incasso koppeling aanzetten. Je wordt doorgeleid naar Online Incasso, waar je moet inloggen en goedkeuring moet geven dat jouw boekhoudpakket gegevens naar Online Incasso mag overdragen. Let erop dat je deze goedkeuring geeft, anders werkt de koppeling niet.

Staat jouw boekhoudpakket er niet tussen?

Is het nu nog niet mogelijk om jouw boekhoudpakket te koppelen aan Online Incasso? Neem dan contact met ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat ook jij de koppeling kunt maken tussen ons en jouw boekhoudpakket.