Koppeling met Jortt.

Waarom kiest Jortt voor OI B.V.?

De gedachte achter Jortt, ondernemers hoeven niet op computercursus, de mensen van Jortt gingen op mensencursus. Administratieve processen moeten inzichtelijk en simpel zijn. Daarnaast moet iedereen gebruik kunnen maken van online oplossingen. Jortt stelt zich tot doel om uiteindelijk uw hele administratie overzichtelijk en makkelijk te maken. In een omgeving die voor iedereen toegankelijk is, met slimme koppelingen die het werk voor u doen. Daar werkt Jortt dagelijks aan, om dat te bereiken.

Waarom kiest Jortt voor OI B.V.? Financiële administratie hoeft niet moeilijk te zijn. Met Jortt is het beheren van uw administratie een fluitje van een cent. Zo kunt u zich als ondernemer richten op uw echte werk. OI B.V. sluit naadloos aan op deze gedachte en neemt uw zorgen weg op het gebied van incassotrajecten. Met 1 klik start u in Jortt een incassozaak en vervolgens kunt u via OI B.V. de zaak volgen en beheren. Transparant, inzichtelijk en gemakkelijk zoals u dat van Jortt gewend bent.

Zo werkt het.

Start binnen één minuut een zaak. Online Incasso herinnert jouw klant op een nette, maar duidelijke manier aan de openstaande facturen. Effectief, voordelig en volledig geautomatiseerd.

Zelf een incassotraject opstarten?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een slecht betalende klant. Jij houdt de regie; wij zorgen ervoor dat je facturen betaald worden. Snel, gemakkelijk en online.