Over Online Incasso.

Online Incasso biedt organisaties de mogelijkheid om hun openstaande vorderingen te innen door middel van een transparant incassotraject. Wij verzorgen het gehele incassotraject, van het versturen van een aanmaning tot het opzetten van een incasso. Geheel geautomatiseerd en voor een vaste prijs. Ons intelligente platform stelt jou in staat om zelfstandig en eenvoudig minnelijke incassotrajecten te starten en te beheren.

Volledige controle.

Jij kunt het incassotraject op ieder gewenst moment beïnvloeden en bewaken. Zo kun je via het ingebouwde communicatieplatform afspraken maken met je klant over openstaande facturen. Ook kun je het traject eenvoudig en snel pauzeren of stopzetten.

Online Incasso.

De software van Online Incasso wordt voortdurend doorontwikkeld door een kundig team van developers en klantspecialisten. Online Incasso is de totaaloplossing die snel en efficiënt is. Omdat jij misschien geen behoefte hebt aan een totaaloplossing voor je debiteurenbeheer, maar wél op zoek bent naar een manier om je openstaande vorderingen geïnd te krijgen, zijn we gestart met Online Incasso. Een losse, online dienst die dé ideale incasso-oplossing vormt voor zelfstandigen en kleine mkb-organisaties.

Filosofie.

De filosofie achter Online Incasso is vanuit de overtuiging dat het inningsproces vele malen beter en gemakkelijker kan. Hiervoor ontwikkelden we een platform dat hierin faciliteert. Met onze uiteenlopende expertises op het gebied van dienstverlening, accountancy en automatisering ontwikkelden we software die op alle vlakken uitblinkt. Met die software bewezen en bewijzen we dat het betaald krijgen van je facturen eenvoudiger, effectiever en sneller kan.

Zelf een incassotraject opstarten?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een slecht betalende klant. Jij houdt de regie; wij zorgen ervoor dat je facturen betaald worden. Snel, gemakkelijk en online.