Koppeling met Gripp.

Online Incasso koppelen met Gripp
in 5 minuten.

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. In 4 stappen start jij je online incasso traject! Maak snel een account aan en start met jouw zaken.

01Stap 1

Koppelen met Gripp

Ga in Gripp naar de instellingen en vervolgens naar het tabblad 'Integraties'


Integratie met Gripp

Klik hier op Bewerken en op het schuifje bij de Online Incasso -koppeling.


Inloggen bij Online Incasso

Je wordt nu doorgeleid naar Online Incasso om daar in te loggen en goedkeuring te geven dat Gripp gegevens in Online Incasso mag zetten. Het is hier belangrijk het vinkje te zetten! Heb je nog geen account? Maak deze dan eenvoudig aan.


Aan de slag

Wanneer de koppeling goed is ingesteld, krijg je op de factuurpagina een optie om een Online Incasso -zaak aan te maken. Deze optie verschijnt rechtsonder bij acties.

01Stap 1

02Stap 2

03Stap 3

04Stap 4

Koppelen met Gripp

Ga in Gripp naar de instellingen en vervolgens naar het tabblad 'Integraties'

Over Gripp.

Gripp is een alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in de organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer i.c.m. OI B.V.: het kan allemaal met Gripp.

Zo werkt het.

Start binnen één minuut een zaak. Online Incasso herinnert jouw klant op een nette, maar duidelijke manier aan de openstaande facturen. Effectief, voordelig en volledig geautomatiseerd.

Zelf een incassotraject opstarten?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een slecht betalende klant. Jij houdt de regie; wij zorgen ervoor dat je facturen betaald worden. Snel, gemakkelijk en online.