Koppeling met moneybird.

Online Incasso koppelen met Moneybird
in 5 minuten.

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. In 4 stappen start jij je online incasso traject! Maak snel een account aan en start met jouw zaken.

01Stap 1

Koppelen met Moneybird

Je kunt in je Moneybird-account via Tandwiel > Administratie-instellingen > Koppelingen onder het kopje ‘Incassotraject’ de koppeling aanzetten.


Start incasso

Open in Moneybird de factuur en kies bovenaan voor Extra > Start incassozaak via Online Incasso. Moneybird controleert of er nog andere openstaande facturen voor dezelfde klant zijn. Als die er zijn, kun je die facturen ook meenemen in het incassotraject, als je dat wilt.

01Stap 1

02Stap 2

Koppelen met Moneybird

Je kunt in je Moneybird-account via Tandwiel > Administratie-instellingen > Koppelingen onder het kopje ‘Incassotraject’ de koppeling aanzetten.

Waarom kiest Moneybird voor Online Incasso?

MoneyBird wil haar klanten een duidelijke en transparante oplossing bieden voor het beheren van hun financiële zaken. Een goed debiteurenbeheer is daarom onderdeel van onze software. Het incassotraject is een logisch verlengde van debiteurenbeheer. Veel traditionele incassobureaus bieden geen transparante oplossing voor ZZP’ers en het kleine MKB. OI B.V. biedt deze oplossing wel, daarom biedt MoneyBird, klanten een rechtstreekse koppeling met OI B.V. aan.

Over Moneybird.

MoneyBird is een software bedrijf gevestigd in Enschede. MoneyBird maakt eenvoudige financiële software voor ZZP’ers en MKB’ers. Momenteel maken meer dan 100.000 ondernemers gebruik van Moneybird.

Zelf een incassotraject opstarten?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een slecht betalende klant. Jij houdt de regie; wij zorgen ervoor dat je facturen betaald worden. Snel, gemakkelijk en online.