Koppeling met Q-invoice.

Over Q-invoice.

Q-invoice biedt sinds 2009 online facturatie en adminstratie aan voor kleine maar ook grote ondernemingen. Onze jarenlange kennis en ervaring met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen voor verenigingen en bedrijven hebben wij in de laatste versie (zomer 2013) van q-invoice ondergebracht. Zo proberen wij niet alleen een oplossing te bieden voor de kleine zelfstandige maar een breder publiek te bedienen zonder daarvoor uit te wijken naar maatwerk.

Waarom kiest Q-Invoice voor OI B.V.? Q-invoice heeft gekozen voor een samenwerking met OI B.V. omdat wij ons kunnen vinden in de filosofie van OI B.V.; een online benadering van een ’offline’ handeling, inzetbaar voor een brede doelgroep. De diensten van OI B.V. versterken die van q-invoice en bieden elke gebruiker de mogelijkheid nog meer online te regelen en te bewaken.

Zo werkt het.

Start binnen één minuut een zaak. Online Incasso herinnert jouw klant op een nette, maar duidelijke manier aan de openstaande facturen. Effectief, voordelig en volledig geautomatiseerd.

Zelf een incassotraject opstarten?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een slecht betalende klant. Jij houdt de regie; wij zorgen ervoor dat je facturen betaald worden. Snel, gemakkelijk en online.