Koppeling met Informer.

Online Incasso koppelen met Informer

in 5 minuten.

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. In 4 stappen start jij je online incasso traject! Maak snel een account aan en start met jouw zaken.

01Stap 1

Koppelen met Informer

Je kunt in je Informer-account eenvoudig middels een koppeling naar Online Incasso sturen.


Start incasso

Na het verzenden vanuit Informer kan je de zaken in Online Incasso activeren.

01Stap 1

02Stap 2

Koppelen met Informer

Je kunt in je Informer-account eenvoudig middels een koppeling naar Online Incasso sturen.

Over Informer.

Informer is een boekhoudprogramma dat speciaal is ontworpen om ondernemers te helpen bij het beheren van hun financiële administratie. Het is een handig hulpmiddel dat tijd bespaart door de automatisering van de boekhoudprocessen en het eenvoudig versturen van facturen. Bovendien is het programma geschikt voor zowel starters, zzp'ers als mkb'ers en stichtingen, waardoor het voor iedere ondernemer toegankelijk is. Door jouw accountant toegang te geven tot het programma, kunnen jullie op een moderne manier samenwerken en informatie delen, wat kan zorgen voor meer efficiëntie en tijdsbesparing. Je kunt met Informer uw boekhouding op een georganiseerde manier bijhouden en altijd en overal toegang hebben tot jouw financiële informatie.

Zo werkt het.

Binnen jouw account van Informer, kun je in het menu "Herinneringen" van InformerOnline de handige functie "SnellerBetaald" vinden. Deze functie biedt een overzicht van het debiteurenbeheer in vijf stappen. Het proces begint bij het verstrijken van de uiterste betaaldatum. Vervolgens kun je als tweede stap eenvoudig een herinnering sturen. Als deze herinnering niet helpt, kun je doorgaan naar de derde stap en een aanmaning versturen. Als ook dit geen resultaat oplevert, kun je in stap vier de "Pre-Incasso" inschakelen. In de laatste stap kun je een incassobureau inschakelen. Door de koppeling met Online Incasso worden openstaande dossiers automatisch verstuurd, waardoor je met slechts één klik dit proces kunt starten.

Zelf een incassotraject opstarten?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een slecht betalende klant. Jij houdt de regie; wij zorgen ervoor dat je facturen betaald worden. Snel, gemakkelijk en online.