Start eenvoudig een pre incassotraject.

Een pre-incassofase is de laatste fase van het reguliere debiteurenproces. In deze fase wijst Online Incasso jouw debiteur vriendelijk en op juridisch correcte wijze op de openstaande vordering. Per mail én per brief vragen we je klant de openstaande factuur te betalen. Deze pré-incasso brief wordt ook wel de laatste kosteloze aanmaning genoemd.

Wat online incasso voor je kan betekenen in een pre incassotraject.

Voordelig

Voor slechts € 2,50 start je al een pre incasso. In deze fase verzendt Online Incasso zowel een fysieke brief als een e-mailbericht naar jouw debiteur met een laatste verzoek om over te gaan tot betaling.

Snel

Wij versturen binnen 24 uur verzonden de brief en e-mail zodat de debiteur snel de laatste aanmaning ontvangt.

Effectief

Openstaande vorderingen worden in meer dan 70% van de gevallen tijdens de pré-incassofase betaald. Is er drie dagen na de uiterste betaaldatum geen betaling geregistreerd? Dan zet Online Incasso de pré-incasso automatisch voor je om in een minnelijk incassotraject.

Zelf een pre incassotraject opstarten?

Als ondernemer is er niets vervelender dan een slecht betalende klant. Jij houdt de regie; wij zorgen ervoor dat je facturen betaald worden. Snel, gemakkelijk en online.

Vier tips voor een efficiënter debiteurenbeheer.

Het klinkt misschien wat gek, maar als ondernemer ben je in belangrijke mate bepalend voor het betaalgedrag van jouw klanten. Op het moment dat je een strak debiteurenbeleid voert, betalen klanten aanzienlijk sneller dan wanneer je een ‘soepel’ beleid voert. Veel ondernemers denken dat ze bij een strak debiteurenbeleid de relatie met hun klant op het spel zetten. Online Incasso geeft je tips hoe je op een klantvriendelijke manier toch snel je openstaande facturen kunt innen.

In vier stappen naar incasso.

Eenmaal een zaak gestart, wijst Online Incasso jouw klant op verschillende manieren en meerdere momenten op de openstaande vordering. Dat begint vaak met een e-mail en kan worden opgevolgd met telefonische herinneringen (via sms en / of belrobot) of het sturen van een brief. Jij bepaalt zelf welke middelen je inzet en wat de doorlooptijd van het traject moet zijn. Bovendien kun je het hele proces nauwgezet volgen via het platform van Online Incasso.

KVK rekent op meer faillissementen en bedrijven die stoppen.

De komende maanden zullen meer bedrijven dan de afgelopen periode stoppen of failliet gaan, stelt de KVK op basis van eigen onderzoek. Veel ondernemingen staan er na twee jaar coronacrisis niet goed voor en hebben een hoge schuldenlast.

FactuurSturen.nl nieuwe partner van Online Incasso.

Om onze online incassodiensten voor zoveel mogelijk ondernemers toegankelijk te maken, zorgt het team van Online Incasso ervoor dat haar software met uiteenlopende administratie- en facturatiepakketten is te koppelen. Een koppeling met Online Incasso stelt gebruikers van een facturatie- of administratiepakket in staat om heel eenvoudig en online een incassotraject te starten.