Voordelen onlineincasso

Online Incasso biedt jou de mogelijkheid om binnen één minuut een online incassotraject te starten, waarbij je het proces op ieder gewenst moment kunt beïnvloeden en bewaken.

De voordelen van Online Incasso op een rij

  • Snel en efficiënt: binnen één minuut start je online een incassozaak en binnen 30 dagen is het minnelijke incassotraject afgerond.
  • Online Incasso levert geld op: de wettelijke incassokosten brengen we in rekening bij jouw schuldenaar, maar claimen we niet. Als schuldeiser mag je deze incassokosten (minimaal € 40,- en maximaal € 6.775,-) zelf houden of kwijtschelden ten behoeve van de klantrelatie.
  • Laagdrempelig: je betaalt een vaste prijs van €19,95 per incassotraject, ongeacht de hoogte van de vordering. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!
  • Eenvoudig in gebruik: Online Incasso koppelt met ruim .. boekhoud- en administratiepakketten, waar vanuit je eenvoudig een zaak start.
  • Volledige controle: jij beslist zelf of je een proces wilt stopzetten of pauzeren, wat de doorlooptijd van het incassotraject is en op welke manier jouw klant op de openstaande vordering wordt gewezen.

Start een zaak!

Software as a Service

Online Incasso levert Software as a Service. Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het beheer, de hosting, compatibiliteit en het onderhoud van het platform. Bovendien staan gebruiksvriendelijkheid, uitstekende beveiliging en goede bereikbaarheid voor jou als klant hoog bij ons in het vaandel. Zo profiteer jij van hoogwaardige service, maar betaal je alleen voor de kosten van het gebruik (€ 19,95 per zaak). 

Start direct je eerste zaak!

Begin hier