Start een zaak voor slechts € 19,95

Van herinnering tot overdracht aan een deurwaarder – voor het gehele incassotraject van Online Incasso betaal je slechts € 19,95. Zonder bijkomende kosten, zonder verrassingen achteraf. Oh, misschien hebben we toch één verrassing voor je: de wettelijke incassokosten mag je zelf behouden. Zo levert het starten van een zaak via Online Incasso jou direct geld op!

Onafhankelijk van te vorderen bedrag

Het tarief voor een online incassotraject is eenmalig en onafhankelijk van het te vorderen bedrag. Of je nu een factuur van €150,- of €15.000,- betaald wilt krijgen; jij betaalt alleen het tarief van €19,95.

De verrassing waar we het over hadden? Die zit ‘m in het feit dat jij wettelijke incassokosten in rekening mag brengen bij de schuldenaar. Dit bedrag start vanaf €40,- en kan oplopen tot €6.775,- Een geslaagd incassotraject levert jou dan ook direct geld op.

Hoe we de prijs zo laag kunnen houden? Dat leggen we je graag uit.

Software as a Service

Online Incasso is een online dienstverlener; de incassosoftware die we hebben ontwikkeld is de basis onze dienstverlening. Natuurlijk maken ook wij kosten voor klantondersteuning, onderhoud, doorontwikkeling en  beveiliging van het platform en overhead. Toch kunnen wij flink besparen op kosten als personeel en fysieke incassoactiviteiten, doordat het hele incassotraject geautomatiseerd verloopt.

Dat zorgt ervoor dat we sneller en efficiënter werken en we bovendien veel minder mensen in dienst hebben dan de traditionele incassobureaus. De besparing die dat oplevert, berekenen we aan jou door. Op die manier houden we de kosten voor een incassotraject laag en belangrijker: kunnen we jou als klant beter bedienen.

Start direct je eerste zaak!

Begin hier