Kredietcheck

Een nieuwe klant! Dat geeft toch iedere keer weer een kick, hoe groot of klein je organisatie ook is. Je hoopt op een goede en langdurige samenwerking. Dat kan alleen als beide partijen aan hun wederzijdse verplichtingen voldoen. Jij levert netjes je dienst of product en de klant betaalt daarvoor. Toch?

Hoe is het betaalgedrag van jouw prospect?

Of die leuke, nieuwe klant een goede betaler is, kunt je vaak niet inschatten. Wil je weten hoe het gesteld is met zijn kredietwaardigheid en betaalgedrag, dan kun je gebruikmaken van een kredietcheck van Online Incasso.
Voor een klein bedrag van slechts € 7,50 ontvang je een overzichtelijk, gefundeerd en actueel financieel rapport over het betaalgedrag en de kredietwaardigheid van jouw potentiële klant.

Doe de kredietcheck!

Waarom een kredietcheck?

Met een kredietcheck verklein je het risico op wanbetaling. Zo kun je een kredietrapport inzetten als basis voor eventuele betalingsafspraken met je potentiële klant. Staat hij bekend als notoire wanbetaler? Dan kun je afspreken dat de klant eerst betaalt, voordat je overgaat tot levering van jouw dienst of product.

Start direct je eerste zaak!

Begin hier