Hoe is het betaalbedrag van jouw prospect?

Een nieuwe klant! Dat geeft toch iedere keer weer een kick, hoe groot of klein je organisatie ook is. Je hoopt op een goede en langdurige samenwerking. Dat kan alleen als beide partijen aan hun wederzijdse verplichtingen voldoen. Jij levert netjes je dienst of product en de klant betaalt daarvoor. Toch?

Wat online incasso voor je kan betekenen met een kredietcheck.

Kredietcheck

Voor een klein bedrag van slechts € 7,50 ontvang je een overzichtelijk, gefundeerd en actueel financieel rapport over het betaalgedrag en de kredietwaardigheid van jouw potentiële klant.

Risico verkleinen

Zo kun je een kredietrapport inzetten als basis voor eventuele betalingsafspraken met je potentiële klant. Staat hij bekend als notoire wanbetaler? Dan kun je afspreken dat de klant eerst betaalt, voordat je overgaat tot levering van jouw dienst of product.

Minnelijke incasso

Je kan via Online Incasso automatisch een deurwaarder of advocaat inschakelen. Dit doe je met één klik op de knop, in onze online omgeving. Liever zelf een deurwaarder of advocaat uitkiezen? Dat kan ook!

Meer te weten komen over jouw klant?

Voor een klein bedrag van slechts € 7,50 ontvang je een overzichtelijk, gefundeerd en actueel financieel rapport over het betaalgedrag en de kredietwaardigheid van jouw potentiële klant.

Vier tips voor een efficiënter debiteurenbeheer.

Het klinkt misschien wat gek, maar als ondernemer ben je in belangrijke mate bepalend voor het betaalgedrag van jouw klanten. Op het moment dat je een strak debiteurenbeleid voert, betalen klanten aanzienlijk sneller dan wanneer je een ‘soepel’ beleid voert. Veel ondernemers denken dat ze bij een strak debiteurenbeleid de relatie met hun klant op het spel zetten. Online Incasso geeft je tips hoe je op een klantvriendelijke manier toch snel je openstaande facturen kunt innen.

In vier stappen naar incasso.

Eenmaal een zaak gestart, wijst Online Incasso jouw klant op verschillende manieren en meerdere momenten op de openstaande vordering. Dat begint vaak met een e-mail en kan worden opgevolgd met telefonische herinneringen (via sms en / of belrobot) of het sturen van een brief. Jij bepaalt zelf welke middelen je inzet en wat de doorlooptijd van het traject moet zijn. Bovendien kun je het hele proces nauwgezet volgen via het platform van Online Incasso.

KVK rekent op meer faillissementen en bedrijven die stoppen.

De komende maanden zullen meer bedrijven dan de afgelopen periode stoppen of failliet gaan, stelt de KVK op basis van eigen onderzoek. Veel ondernemingen staan er na twee jaar coronacrisis niet goed voor en hebben een hoge schuldenlast.

FactuurSturen.nl nieuwe partner van Online Incasso.

Om onze online incassodiensten voor zoveel mogelijk ondernemers toegankelijk te maken, zorgt het team van Online Incasso ervoor dat haar software met uiteenlopende administratie- en facturatiepakketten is te koppelen. Een koppeling met Online Incasso stelt gebruikers van een facturatie- of administratiepakket in staat om heel eenvoudig en online een incassotraject te starten.