Over Online Incasso

Online Incasso biedt organisaties de mogelijkheid om hun openstaande vorderingen te innen door middel van een transparant incassotraject. Wij verzorgen het gehele incassotraject, van pre-incasso tot laatste aanmaning, geautomatiseerd en voor een vaste prijs per zaak. Ons intelligente platform stelt jou in staat om zelfstandig en eenvoudig minnelijke incassotrajecten te starten en te beheren.

Volledige controle

Jij kunt het incassotraject op ieder gewenst moment beïnvloeden en bewaken. Zo kun je via het ingebouwde communicatieplatform afspraken maken met je klant over openstaande facturen. Ook kun je het traject  eenvoudig en snel pauzeren of stopzetten.

 

Powered by OI B.V.

De software van Online Incasso wordt voortdurend doorontwikkeld door een kundig team van developers en klantspecialisten. Online Incasso is onderdeel van OI B.V., een totaaloplossing die snel en efficiënt is.

Omdat jij misschien geen behoefte hebt aan een totaaloplossing voor je debiteurenbeheer, maar wél op zoek bent naar een manier om je openstaande vorderingen geïnd te krijgen, is OI B.V. gestart met Online Incasso. Een losse, online dienst die dé ideale incasso-oplossing vormt voor zelfstandigen en kleine mkb-organisaties.

Filosofie

De filosofie achter Online Incasso is vanuit de overtuiging dat het inningsproces vele malen beter en gemakkelijker kan.,Hiervoor ontwikkelden we een platform dat hierin faciliteert. Met onze uiteenlopende expertises op het gebied van dienstverlening, accountancy en automatisering ontwikkelden we software die op alle vlakken uitblinkt. Met die software bewezen en bewijzen we dat het betaald krijgen van je facturen eenvoudiger, effectiever en sneller kan.

Overtuigd van Online Incasso?

Start hieronder direct met je eerste zaak!

Start direct je eerste zaak!

Begin hier