19 juni 2022

FactuurSturen.nl nieuwe partner van Online Incasso.

Om onze online incassodiensten voor zoveel mogelijk ondernemers toegankelijk te maken, zorgt het team van Online Incasso ervoor dat haar software met uiteenlopende administratie- en facturatiepakketten is te koppelen. Een koppeling met Online Incasso stelt gebruikers van een facturatie- of administratiepakket in staat om heel eenvoudig en online een incassotraject te starten.

Nieuwe partner: FactuurSturen.nl.

Sinds kort mogen we weer een nieuw online administratiepakket toevoegen aan ons lijstje met partners: FactuurSturen.nl. Per juni 2017 kunnen de klanten van deze online administratie software heel eenvoudig en snel gebruikmaken van de diensten van Online Incasso. FactuurSturen.nl werkte, voor de incassotrajecten van haar gebruikers, samen met een advocatenkantoor. Een veelgehoorde wens van de gebruikers van FactuurSturen.nl was om meer inzicht in de status van het incassotraject te krijgen. Om die reden heeft het team van FactuurSturen.nl besloten om op zoek te gaan naar een partner die beter aansluit bij de wensen van haar gebruikers.

Over FactuurSturen.nl.

FactuurSturen.nl is een bedrijf dat al sinds 2008 een online pakket biedt voor facturatie en basisadministraties. Het bedrijf heeft als doel boekhouden kinderlijk eenvoudig te maken. Hun credo: wij zorgen ervoor dat jij je facturatie en basisadministratie in no-time kunt doen, zodat je meer tijd hebt voor leukere dingen. Om die belofte te waar te kunnen maken, luistert het bedrijf goed naar de wensen van haar gebruikers.

We zijn trots op het nieuwe partnerschap en hopen dat de gebruikers van FactuurSturen.nl hun facturen sneller betaald krijgen door de nieuwe koppeling met Online Incasso!