Magento

Magento – OI B.V. Betaalmethode
In combinatie met Guapa Media heeft OI B.V. een betaalmethode ontwikkeld voor Magento webshops. Achtergrond van de OI B.V. betaalmethode is dat steeds meer webshop-eigenaren inzien dat achteraf betalen, een veel gevraagde vorm van afrekenen is.

Momenteel wordt achteraf betalen hoofdzakelijk aangeboden door partijen die daarmee het debiteurenrisico ook afkopen. Dit klinkt heel interessant, maar is naast dat het een dure oplossing is, een variant waarbij uw klantrelatie bij elke bestelling op het spel staat.

Een partij die uw vordering opkoopt heeft 1 belang, incasseren! Uw belang is een betalende en het liefst ook repeterende klant. Niet alle te late betalers zijn oplichters en in de meeste gevallen is een oplossing binnen handbereik.

De OI B.V. Betaalmethode is gebaseerd op het principe van achteraf betalen, maar waarbij u ondanks het geautomatiseerde en strakke proces, altijd en overal het traject kunt beïnvloeden en bewaken.

Uw facturen worden via Magento naar de klant verstuurd en indien er niet binnen de betaaltermijn wordt betaald, zal de factuur automatisch worden doorgezet naar OI B.V..

Start direct je eerste zaak!

Begin hier