Hybrid SaaS

Hybrid SaaS – Online Business Software biedt een totaaloplossing voor uw organisatie. U heeft de mogelijkheid om al uw bedrijfsprocessen op een makkelijke en snelle manier te automatiseren. Of het gaat om het beheren van uw relaties, registreren van werktijd, verkopen via een webshop of het beheren van voorraad, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Hybrid SaaS biedt een betrouwbare online oplossing voor ieder bedrijf zonder verrassingen voor een vaste lage prijs. U betaalt per maand en uw contract is maandelijks opzegbaar. Op deze manier blijft u flexibel en zit u nergens aan vast.
Naast het leveren van software, ondersteunen wij u ook bij het zo efficiënt mogelijk implementeren van software. Wij denken graag mee om uw bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk aan te laten sluiten op uw actuele situatie. Een team met professionals met jarenlange ervaring helpen u graag.

Waarom kiest Hybrid SaaS voor OI B.V.?
Met Hybrid SaaS heeft u de mogelijkheid om het merendeel, dan wel al uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Een belangrijk onderdeel is het beheren van uw debiteuren. Vanuit Hybrid SaaS kunnen eenvoudig digitaal facturen en herinneringen worden verzonden. Echter bij het versturen van de laatste aanmaning stopt het proces binnen Hybrid SaaS en zal zelf een incassobureau ingeschakeld dienen te worden.

Door de samenwerking met OI B.V. bieden wij onze relaties een extra dienst waarmee de cirkel rond is. Op basis van de laatste herinnering kan eenvoudig een incassotraject worden gestart bij OI B.V.. Zij zorgen voor een professionele opvolging van facturen welke nog niet (volledig) zijn voldaan. Het is voor Hybrid Saas en onze relaties belangrijk dat we zelf invloed kunnen uitoefenen op het proces, zonder het risico te lopen dat de klantrelatie wordt verstoord. OI B.V. heeft bewezen dat zij hiertoe in staat is, tegen een heel scherp tarief en een korte doorlooptijd. Kortom een win-win situatie!

Start direct je eerste zaak!

Begin hier