Guapa Media

Guapa Media werkt al jaren vol enthousiasme aan het succesvol maken van Magento webwinkels voor al haar klanten. Het doel van Guapa Media is om het meest toonaangevende Magento e-commerce en online marketingbureau van Nederland te worden.

Guapa Media heeft een compleet dienstenpakket die gezamenlijk bijdragen aan uw online marketing succes. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie, online marketing en affiliate marketing.

Waarom kiest Guapa Media voor OI B.V.?
Guapa Media bouwt aan diverse partnerpakketten en diensten die bijdragen aan een succesvolle webwinkel of website. De OI B.V. Betaalmethode is hier een goed voorbeeld van.

De ”OI B.V. betaalmethode” is een achteraf betaalmogelijkheid specifiek voor Magento webshops. Webshop eigenaren kunnen via de OI B.V. betaalmethode, achteraf betalen aanbieden aan klanten, zonder afhankelijk te zijn van een extern bedrijf die de inning en communicatie ”overneemt”.

Nadat een klant zijn factuur ontvangt, zorgt OI B.V. voor/namens u, voor een strakke opvolging waardoor u in de meeste gevallen binnen 14 dagen al over uw geld beschikt. Wanneer betaling niet tijdig plaatsvindt, wordt uw klant via OI B.V. herinnerd eventueel via een minnelijk incassotraject. De bij uw klant in rekening gebrachte incassokosten, mag u als extra opbrengst zelf houden!

Start direct je eerste zaak!

Begin hier