Dealer4Dealer

Dealer4Dealer is de e-commerce backoffice specialist voor Exact Software. Met onder andere de koppeling tussen Exact Globe & Magento, Exact Globe & OI B.V. heeft Dealer4Dealer zowel een nationale als internationale klantenkring opgebouwd.

Met een eigen team van ervaren Exact consultants, Magento specialisten en backoffice ontwikkelaars is Dealer4Dealer continu bezig met het ontwikkelen van koppelingen met producten die bedrijfsprocessen verbeteren. Met als doel; succesvol online ondernemen.

Waarom kiest Dealer4Dealer voor OI B.V.?
Dealer4Dealer bouwt aan diverse partnerkoppelingen en diensten die bijdragen aan een succesvolle webwinkel of website. De OI B.V. koppeling met Exact Globe is hier een goed voorbeeld van.

De koppeling tussen Exact Globe en OI B.V. maakt het mogelijk om geautomatiseerd (vervallen) facturen door te zetten naar OI B.V.. OI B.V. is inzetbaar voor automatisch debiteurenbeheer of voor het starten van een (pre) incassotraject.

Nadat een klant zijn factuur ontvangt, zorgt OI B.V. voor/namens u, voor een strakke opvolging waardoor u in de meeste gevallen binnen enkele dagen al over uw geld beschikt. Wanneer betaling niet tijdig plaatsvindt, wordt uw klant via OI B.V. herinnerd eventueel via een laatste kosteloze aanmaning of een minnelijk incassotraject. De bij uw klant in rekening gebrachte incassokosten, mag u als extra opbrengst zelf houden!

Koppel nu direct uw Exact Globe administratie aan OI B.V.!

Start direct je eerste zaak!

Begin hier