ctrl by Deloitte

Waarom kiest ctrl by Deloitte voor OI B.V.?
‘’Met OI B.V. voegen we een nieuwe discipline toe aan ons online samenwerkingsplatform: vanaf nu kunnen ondernemers naast online boekhouden, facturen en bonnetjes inscannen en hun HR- & Salarisadministratie verwerken, ook hun online Debiteurenbeheer en incasso binnen één omgeving organiseren’’.

Gert de Jong, Director ctrl

Klanten van ctrl by Deloitte kunnen rechtstreeks vanuit het ctrl platform gebruik maken van de diensten van OI B.V.: geautomatiseerd Debiteurenbeheer en Incasso.

Over ctrl by Deloitte
ctrl by Deloitte is sinds 2004 hét online samenwerkingsplatform voor financiële dienstverlening voor het MKB en grotere ondernemingen. Het is onze ambitie om een optimale samenwerking mogelijk te maken tussen ondernemers, accountants, cloud-based marktpartijen en uitvragende partijen zoals de KvK. Om dit te realiseren hebben wij het ctrl-platform gekoppeld aan diverse online diensten, waaronder geautomatiseerd debiteurenbeheer en incasso van OI B.V..

Over Deloitte
‘Deloitte’ is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening. Deze firms maken onderdeel uit van Deloitte Touche Tohmatsu Limited (‘DTTL’), een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde ‘private company limited by guarantee’.

Start direct je eerste zaak!

Begin hier