Payt online incasso wordt Online Incasso

Online Incasso is onderdeel van Payt, een platform voor geautomatiseerd debiteurenbeheer. Tot voor kort viel het online incassotraject, voor klanten die alleen een incassozaak willen starten, volledig onder het label Payt. Vanaf nu heeft dit onderdeel een eigen look and feel en een eigen naam: Online Incasso.

Van Payt online incasso naar Online Incasso

Er is voor de naamsverandering gekozen, omdat we een duidelijker onderscheid willen maken tussen de diensten Payt debiteurenbeheer en Payt online incasso. Door de naamsverandering weet jij precies met welke dienst je te maken hebt en ontstaat geen verwarring meer.

Op een verandering in naam en look and feel na, is er niets veranderd. Online Incasso kent dezelfde voordelen als de online incassodiensten van Payt. Jij kunt rekenen op:

  • dezelfde dienst – snel, eenvoudig en online een incassotraject starten;
  • evenveel inzicht – houd de volledige controle over het incassotraject en communiceer eenvoudig met klanten over het incassotraject;
  • dezelfde voordelen – krijg openstaande facturen betaald en behoud zelf de wettelijke incassokosten.

Heb je vragen over de naamsverandering of wil je jouw Online Incasso diensten uitbreiden met Payt debiteurenbeheer? Neem da contact met ons op.

Start direct je eerste zaak!

Begin hier